Gerse Wijnen een Top selectie wijnen voor het Pure genieten…

Ons assortiment is bewust beperkt. Wij kiezen voor onderscheidende eigen import wijnen met een excellente prijs/kwaliteit verhouding! Daarbij selecteren wij onze wijnen zorgvuldig aan de hand van de wijze van produceren, de vinificatie methodes, de teelt en de zorg van de producent voor zijn sociale omgeving. Wij helpen u graag de juiste keuze(s) te maken!

Hieronder vindt u een overzicht van onze wijnen.

Wat is biologische wijn

Biologische wijn? Wat is dat eigenlijk? Over wat biologische wijn is heersen veel onduidelijkheden, daarom leggen we het hier tot in detail uit. Heb je gelijk weer wat leuks te melden als je met vrienden een fles biologische wijn opentrekt!  lees meer

Wijn koelen op warme zomerdagen

Het is tropisch warm, dus we vertoeven heerlijk in de tuin of op het terras, onder de parasol. Maar hoe koelen we onze lievelingswijn in de zomer het best? En hoe koel moet de fles zijn?

Alles over oude wijn bewaren

Wie wat bewaart, die heeft wat. Mooie uitdrukking, maar in het geval van wijn is de vraag: WAT? De meeste wijnen kun je het beste jong drinken. In feite is zo’n 95% van alle wijn bedoeld om binnen 2 tot 3 jaar te drinken.

Wijn bestellen ?

De passie voor goede wijn is de basis voor een bijzondere ontmoeting, een goed gesprek, een smaakvolle ervaring. Gerse wijnen levert aan horeca en zakelijke klanten. Bestellingen boven de 175 euro worden gratis bezorgd. Bestel, proef en geniet !

Wilt u een prijslijst? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op